Kruidenstempelmassage

minder dan 1 minuut.

Terug

Kruidenstempelmassage

De kruidenstempelmassage is een Oosterse massage die gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten. Tijdens deze behandeling worden de kruidenstempels gestoomd. Hierdoor wordt een aangename geur verspreid die het welness-effect verhoogt. De aroma’s van de kruiden werken ook helend en ontspannend. Onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden.

Kruidenstempelmassage, een ontspannende massage met dieptewerking

Behalve een ontgiftende massage is kruidenstempelmassage ook een zeer ontspannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbel effect. De warmte  van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. 
De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen.  De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. 
Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds

Publicatiedatum 24/04/2018

Heirbaan 42
3650 Dilsen-Stokkem (Elen)

Tel. +31 (0)6 156 47 197

Neem contact op

Versturen

Volg ons op social media