Sportmassage

Sportmassage

 

Mijn naam is Willem Hamoen en ik ben sportmasseur bij Xandra's Beautysalon. Na een gedegen opleiding bij de gerenommeerde Wellness Academy te Hasselt, ben ik enige tijd geleden begonnen met het uitvoeren van sportmassages.  

Sport is altijd mijn passie geweest, vroeger zeer actief maar tegenwoordig vooral recreatief. Geloof me, ik weet alles van blessures en gelukkig nu, mede dankzij de studie, ook in het voorkomen van blessures.

Met sportmassages kun je curatief en preventief zorgen voor een optimale werking van je lichaam. De sportmassage gaat dieper in de huid en spieren dan een gewone massage en is een onmisbaar middel, naast een goede warming-up en cooling-down, om het maximale uit je lichaam te halen.

Naast sporters krijg ik ook veel mensen met rug - en schouderklachten op de tafel, voortkomend uit repeterende werkzaamheden, verkeerde houdingen en stress. 

Een sportmasseur masseert niet alleen dieper, hij kent ook alle spieren, hoe deze in het lichaam lopen en hoe ze verbonden zijn met andere spieren, pezen en botten. Een sportmasseur kan derhalve veel gerichter behandelen dan een ontspanningsmasseur en vaak is er na één sessie al resultaat of verlichting.  

Mijn massages zijn gericht op het lichaam als geheel. Met gerichte massages en kettingstretches van de gekwetste spier, maar ook de andere lichaamsdelen die in verbinding staan met de kwetsuur en die wellicht de kwetsuur zelfs veroorzaken, worden in de sportmassage meegenomen. 

Met behulp van het tapen van spieren in het zogenaamde Medical Taping Concept kunnen verder chronische blessures worden voorkomen en lichaamscorrecties worden uitgevoerd. Deze manier van tapen verhelpt in sommige gevallen zelfs een afwijking als de hallux valgus en ook zijn er mensen die hiervan baat hebben bij het bestrijden van hooikoorts

Sportmassage 25 minuten: gerichte sportmassage op lichaamsonderdelen zoals rug/nek/schouders, bovenlichaam, onderlichaam voor € 30.00

Sportmassage 50 minuten: gehele lichaam en stretching voor € 55.00

Medical Taping Concept: € 15.00 per lichaamsonderdeel.

 

Meer informatie of direct een afspraak maken in onze schoonheidssalon Dilsen-Stokkem of bij u thuis?
Vul dan onderstaand contactformulier in.


Heirbaan 42
3650 Dilsen-Stokkem (Elen)

Tel. 0032-89-233 474
Mob. 0031-6-15647197

Neem contact op

Versturen

Volg ons op social media